Brand in varkensstal aangestoken

vrijdag 29 augustus 2014

Aalten - De afdeling Forensische Opsporing van de politie heeft samen met de brandweer een onderzoek verricht naar een brand in een varkensstal aan de Gendringseweg in Aalten op donderdagavond 28 augustus. Inmiddels is uit het onderzoek duidelijk geworden dat er sprake is van brandstichting.

Tegen 23.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen vaneen beginnende brand aan de achterkant van de schuur. De brand kon snel wordengeblust, waardoor de schade beperkt bleef. De brand is begonnen in een legeruimte aan de achterzijde van de schuur. Uit het onderzoek is vast komen testaan dat de brand niet is ontstaan door een technisch mankement ofkortsluiting. Daarom wordt uitgegaan van brandstichting. De 150 varkens die inde stal zaten, bleven ongedeerd. Vorig jaar in december brak op hetzelfde adresook brand uit. Destijds zijn geen aanwijzingen gevonden voor brandstichting.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op die donderdagavond iets verdachtsof verdachte personen hebben gezien op om zich te melden. Ze kunnen contactopnemen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

(2014117579)

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulft | 112 alarmeringen Ulft | Goedkoop Tanken in Ulft | Supermarkten in Ulft | Weerbericht Ulft