Straatroof Kwartellaan

dinsdag 2 juli 2013

Ulft - Op maandag 1 juli vond er op de Kwartellaan een straatroof plaats op twee mannen uit Silvolde. De beide mannen fietsten omstreeks 22.00 uur vanuit het centrum van Ulft over de Kempermanstraat naar de Kwartellaan.

Ter hoogte van de kruising van de Kwartellaan met de Buizerdweg worden zeaangesproken door een man. Als de man dichterbij komt, blijkt hij een steekwapenin de hand te hebben waarmee hij de beide mannen bedreigd en de beide mannengeld en waardevolle spullen moeten afgeven. De politie heeft een buurtonderzoekgehouden en de zaak verder in onderzoek.

Signalement verdachte

Man met getint uiterlijk van ongeveer 40 jaar oud. Gezet uiterlijk met donkerhaar, ongeschoren baard met grijs erin. De man was gekleed in een spijkerbroek,donkere sweater/trui met capuchon en glimmend zwarte schoenen.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u rondom hetgenoemde tijdstip in de omgeving van de Kwartellaan iets gezien of kent u iemanddie voldoet aan het genoemde signalement? Belt u dan met de politie optelefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via MeldMisdaad Anoniem 0800-7000.

(2013087040)

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ulft | 112 alarmeringen Ulft | Goedkoop Tanken in Ulft | Supermarkten in Ulft | Weerbericht Ulft